OKULYOLU

plan rehberlik yonetemlik oyun duvar kagıtlari,fikra , atasozu deyim biyografi ,siir hikaye anı,

AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

Nisan ayında neden gökyüzünden çamur yağar?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ereter

MesajKonu: Nisan ayında neden gökyüzünden çamur yağar?   Perş. Ağus. 23, 2007 10:08 pm

Hadi biraz çalıştırın bakim beyni. bakalım neler çıkacak ortaya.....cevaplarınızı bekliyorum.
Kullanıcı profilini gör
ESKİ BİR ÖĞRENCİ

MesajKonu: Geri: Nisan ayında neden gökyüzünden çamur yağar?   Cuma Ağus. 24, 2007 4:20 pm

HIIIIMMMM YÜZEYSEL OLARAK BAKARSAK ASLINDA ÇAMUR YAĞMASI NORMAL BİR DURUM DEĞİL İLLA CEVAP VERİLMESİ GEREKİYORSA ZATEN İKLİMLERDE DENGE KALDIMI Kİ SUÇLU OLAN İNSANOĞLU CEVAP BULMASI YADA BEDEL ÖDEMESİ GEREKENDE OOOO
Kullanıcı profilini gör
ereter

MesajKonu: Geri: Nisan ayında neden gökyüzünden çamur yağar?   Cuma Eyl. 28, 2007 11:01 pm

BİLEMEDİN ESKİ ÖĞRENCİ. BEN AÇIKLAYAYIM.
Nisan ayında esen muson rüzgarları arabistan yarımadasındaki çölleri havaya kaldırır. bu çöl kumlarının arasında (dünyada sadece burada ama) Fe2 demir+2 iyonları bulunmaktadır. bu demir+2 iyonları tüm dünyaya yayılır. bu iyonlar havada şimşeklerin etkisiyle elektriklenmeye maruz kalır. demir+2 iyonları .Fe3 demir+3 iyonu haline yükseltgenir. veeee yağmurlar ile birlikte yeryüzüne düşer. işte gökten yağan çamur dediğimiz şey bu demir iyonlarıdır.
Şimdi devam ediyorum. Yüce yaratıcı neden insanlığın üzeirne her yıl bu çamuru yağdırsın. neden mi? çünkü bu çamur yani demir+3 iyonu yağmasa balıkların besin kaynağı olan minik canlılar beslenemez. demir+3 bu minik canlıların besin kaynağıdır. Bu çamur yağmasa bitkiler büyümez.
Veeeee son bomba. Kuran-kerimin bir suresinin 56. ayetinde derki "biz demiri yeryüzüne insanların başının üzerinden yağdırdık. DEMİRİN ATOM AĞIRLIĞI 56 DIR. DAHA NE DENİRKİ......
Kullanıcı profilini gör
dnt

MesajKonu: Geri: Nisan ayında neden gökyüzünden çamur yağar?   C.tesi Eyl. 29, 2007 9:28 am

flower BAK BU GÜZEL KONULAR ZEVK VERİR OKUNMAK İÇİN KALİTE BU İŞTE DEVAMINI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
Kullanıcı profilini gör

Nisan ayında neden gökyüzünden çamur yağar?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Neden soroban ile ilgileniyorum?
» Su buzlukta donarken Kolonya neden donmaz ?
» 09-15 Nisan Haftalık burç yorumları
» OĞUZHAN CEYHANDAN NİSAN AYI MUNDALİN YORUMLARI
» Akrep burcu 2012 Nisan ayı yorumu